Het regenbooghuisje is verkocht

Na veel bezichtigingen hebben we een koper gevonden voor ons huisje. Indra gaat er per februari in wonen, als wij gaan beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Zij neemt de website over, dus je kunt hier nog steeds blijven lezen over het tiny leven.

We gaan er later nog wat meer over vertellen, maar voor nu willen we iedereen een fijne jaarwisseling wensen en een nieuw jaar vol met mogelijkheden, kansen, positieve ontwikkelingen en een goede gezondheid. Blijf veilig, denk om elkaar en om jezelf!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s