Te koop, het Regenbooghuisje

Ons Regenbooghuisje staat te koop! Na heel lang twijfelen, wikken, wegen, nog meer twijfelen en toen toch besloten, we gaan verhuizen. Maar waarom dan, want we hebben toch een fantastisch huisje?

Ja, dat klopt. Op het huis is ook nog steeds, vooral dankzij de bouwer, niets aan te merken. Alles werkt en doet zoals het hoort. Maar bij Yvette niet. Zij is na bijna 12 jaar revalideren (na een ongeluk) sinds begin dit jaar weer aan het werk en dat gaat lastiger dan gedacht. We hebben gemerkt dat een huis met een trap daarbij niet de goede combinatie is. Ze heeft ook meer rust/slaap nodig en een slaaploft werkt daarbij niet als de ander thuis actief is. Het huis kost haar daardoor meer energie dan ze heeft en dan moet er gekozen worden.

Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten naar een huis te verhuizen dat meer geschikt is voor iemand die stuk is. Ons huis staat op Tiny Findy, met een aantal foto’s. Op onze eigen fotopagina ‘pics or it didn’t happen‘ staan er nog meer. Tiny Findy: https://tinyfindy.nl/properties/het-regenbooghuisje/

Met het huis is er de mogelijkheid om op de plek te blijven staan waar het nu staat. Daarbij is er wel de verplichting om bij de vereniging aan te sluiten, je betaalt dan een (lage) huurprijs voor de grond en denkt actief mee binnen de vereniging. Zie het als een VVE. In de vereniging zitten hele leuke proactieve mensen (die we ontzettend gaan missen!). Ze zijn heel actief met de plek en eventuele volgende locatie.
De vergunning op de huidige locatie loopt nog 3 jaar, met kans op verlenging van nog 5 jaar. Er lopen nog steeds onzinnige bezwaren van de naast het perceel gelegen buren, maar daar hoeven we zelf vrij weinig mee te doen. Het is ook tegen de gemeente en niet tegen ons persoonlijk. We hebben gelukkig goed contact met ze.
Meer over deze rechtszaken staat op de blog van onze Tiny House buurvrouw Mariska.

Ondanks de lichamelijke ongemakken hebben we wel met heel veel plezier in het Regenbooghuisje gewoond. Het heeft voor ons een bijzondere betekenis en we hopen dan ook dat er iemand, of een stel, in komt wonen met net zoveel liefde voor het huis en de manier van wonen.

Ons huis staat op Tiny Findy, wil je meer weten of een afspraak maken om langs te komen? Gebruik dan het contactformulier van Tiny Findy of die hier op onze eigen website.
De link naar ons huis op Tiny Findy: https://tinyfindy.nl/properties/het-regenbooghuisje/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s