Open dag!

We wonen nu ruim een maand op ons nieuwe stekje en we merken dat er aan belangstelling geen gebrek is. Daarom hebben we besloten (en natuurlijk al heel lang beloofd) dat we een open dag gaan houden.

Zaterdag 13 april tussen 12.00 en 16.00 ben je van harte welkom om de tiny houses bekijken en vragen te stellen over de bouw en het wonen in een tiny house. Je hoeft je niet op te geven. Het adres is Rijksstraatweg 15 in Heemskerk.

Tijdens de open dag mag je in de huisjes binnen kijken. Maar we houden wel een aantal regels aan.
Per huisje staat aangegeven of je er je schoenen uit moet doen en hoeveel mensen er tegelijk naar binnen kunnen. Zo kunnen we iedereen onverdeeld aandacht geven. Trek niet zomaar kasten open en laat staan wat niet van jou is. Je bent in onze woningen, ga daar respectvol mee om. Dan is het voor iedereen een leuke ervaring, dank je wel!
Help mee om ons terrein groen te maken. Het gras is net ingezaaid en moet nog even groeien en stevig wortelen. Loop daarom alleen op het houtsnipperpad.

Helaas kunnen auto’s niet op het terrein parkeren. In verband met de veiligheid kan en mag dit ook niet op het fietspad of de stoep! In de buurt zijn genoeg plekken waar je wel veilig en gratis kunt parkeren. Voor fietsen is genoeg ruimte op het terrein zelf. Honden zijn van harte welkom (onze buurvrouw heeft hondenkoekjes!), maar wel aangelijnd i.v.m. met de buurkippen en katten.

Als het erg slecht weer is gaat de open dag niet door. Als dat zo is dan lees je dat hier uiteraard, dus check even de website van te voren als je twijfelt.

Tip: Onze buurman (voor de kijkers links) heeft prachtige bloemen staan in de bloemenstal. Neem een bosje mee voor thuis, moeders/vaders, de buurvrouw/-man en je fleurt iemands dag op.

Terreinoverzicht

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s