Gelukkig nieuwjaar!

Het is jullie vast niet ontgaan, het is januari. De kerstboom maakt plaats voor goede voornemens, de dagen worden weer ‘normaal’ en vanaf nu is het steeds een stukje langer licht overdag. Ow ja en onze vorig blog is van een schandalige 1,5 jaar geleden.

Is er dan niets gebeurd in de tussentijd dat het vermelden waard was?
Eigenlijk niet nee. De beestjes doen het goed. Fudge, ons konijn, is net 8(!) geworden. Woody heeft een kattenluikje gekregen dat reageert op zijn chip en snapt daar maar weinig van. Ons huis staat nog op dezelfde plek en we wonen er nog steeds heel fijn in. De zachte winter is prettig, we hoeven minder te stoken en ons niet druk te maken om de leidingen of de pomp.
We hebben van het voorjaar ons helofytenfilter wat nieuwe plantjes gegeven en de deur is kaal gehaald en opnieuw in de beits en verf gezet tijdens de hete dagen van augustus. We vinden het heerlijk dat er verder weinig onderhoud is. We horen af en toe verhalen van andere huisjes over lekkages of andere problemen. Gelukkig kunnen we nog steeds vertrouwen op de bouwkwaliteiten van Leon, het huis staat nog steeds als een huis!

Achter de schermen zijn we nog altijd bezig met de nieuwe locatie. Het ging langzaam, maar er zit nu wat schot in. Het terrein is geëgaliseerd en een deel van de bomen is gekapt. Het is jammer dat er bomen weg moeten voor onze huisjes, maar natuurlijk plaatsen we zo veel mogelijk nieuwe bomen terug, het liefst fruitbomen. Ook komt er een hele groene haag om het perceel en verhuist de moestuin mee. Aan groen zal er zeker geen gebrek zijn.
De vergunning is al door de gemeente toegekend, op dit moment worden de bezwaren in behandeling genomen. We willen daar niet te veel over zeggen, maar we zien het positief in. Over 2 weken is de hoorzitting en weten we hopelijk meer.

Wanneer we gaan verhuizen, laten we het natuurlijk weten. Ook zal er dan meer informatie zijn over de plek, de wachtlijst en hoe je daar op kan komen te staan. We houden jullie op de hoogte.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s