Dank je wel!

In al die maanden dat we aan ons huis bouwden, zijn er heel wat mensen die ons hebben geholpen. We willen ze graag in het zonnetje zetten, ook omdat onze panelen daar wel van houden.

Allereerst natuurlijk Leon en ook zijn vader. Die zo’n stevig huis hebben gebouwd dat je tijdens het rijden gewoon je lampjes op de boekenplank kan laten staan.

Rozemarijn Dam en Remco de Haan, de architecten die ons huis hebben ontworpen. Geen gemakkelijke opgave met al onze wensen en eigenwijsjes. Ze hebben er iets prachtigs van gemaakt! Als je ook het plan hebt een Tiny House te ontwerpen sturen we je graag door.

Mike Houtman van Zonaanbidder.eu Voor alle hulp met de zonnepanelen en nog zoveel meer. Zeker voor de last-minute extra hulp die we zo goed konden gebruiken.

Dion en Maria, zoveel weekenden zijn ze geweest om van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat door te werken. De soep van Maria is ook de lekkerste die er bestaat. Vinden wij.

Lian en André, voor het foto- en filmmateriaal, de klushulp en het in alle vroegte vanuit België komen rijden om te helpen op de verhuisdag.

Sylvia, voor het klussen en de mentale steun in de auto tijdens de verhuisrit. Ze zegt niet veel, maar de chocola die ze voert bij stress en ongemak zegt meer dan 1000 woorden.

Niels, de beste chauffeur die je kan hebben, met Moos, de beste bijrijder voor het verhuizen van ons huis. Daarbij ook de collega van Niels die zijn auto voor dit avontuur belangeloos aan ons heeft uitgeleend.

Gewoon Jos en Martine, zonder hen geen rijplaten, geen schoenenkastje en met hen nog steeds geen vlonder. 😀

Richard, onze water- en gasman. Op zijn vrije dag nog even langskomen om de kachel te vervangen en de waterleiding opnieuw vast te klemmen.

Viola, mogelijk onze toekomstige buurvrouw. Ze is druk bezig om gemeente Uitgeest en Heemskerk te overtuigen dat er een plek moet komen voor Tiny Houses. Op de verhuisdag kwam ze gelijk even buurten en de dag erop stond ze met de handen in het koude sop ons huis schoon te maken. Dan ben je of gek, of heel lief.

Marjolein, bij wie we tijdens een kijkdag naar binnen kunnen stormen om de trap op te meten om vervolgens weer weg te stuiven op pad naar ons volgende moetje. Die ons van veel meer advies heeft voorzien dan ze zelf weet. En daarbij heeft ze natuurlijk een prachtige weg vrijgemaakt voor nog meer Tiny Houses.

Alle anderen die een keer zijn komen helpen, kijken, advies hebben gegeven of de Tiny Houses op de kaart zetten. Alleen is maar alleen en met zoveel medestanders kunnen we echt iets bereiken.

 

Advertentie

2 gedachtes over “Dank je wel!

  1. Martine zegt:

    Dankjulliewel!! Voor dit leuke avontuur dat ik heb mogen meemaken van eigenlijk toch wel het begin en het einde. Ik hoop dat jullie gaan genieten van jullie huisje ( zonder vlonder sorry😰). En van het kleine beetje rust wat jullie nu hebben ☺️☺️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s