Floorplan

Voor we ons huisje kunnen laten uittekenen, moeten we natuurlijk wel weten wat we willen. Al tijden kijken we Youtube filmpjes, volgen andere blogs en zetten we onze ideeën in krabbels op alles wat we tegenkomen.

Gister was het tijd om alles samen te voegen op een floorplan. Met een schaalverdeling van 1:20 zijn we gaan rekenen en tekenen. We zijn uitgegaan van de Tiny-House Eurotrailer qua maten, een schatting van de muurdikte (met dank aan Marjolein) en de hoop dat het allemaal een beetje klopt. Heel primitief, met uitgeknipte vierkantjes voor alles wat er in moest komen.

Uiteindelijk hadden we een plan:Floorplan los

Alleen, op papier lijkt dat allemaal wel leuk, maar we hadden geen idee of dat in de paktijk zou werken. Het enige wat we daarop konden bedenken was het plan met schilderstape uittekenen in ons appartement. Nu is dat niet zo heel groot, maar een Tiny House past er nog net in. Zo konden we testen of de een nog wel naar de wc kon als de ander in de keuken stond en of er genoeg ruimte was voor de uitklapbank.

Floorplan douche en wc.JPG

Onze douche links en het toilet rechts. Onze voorraad staat al in de schuifdeur.

Uiteindelijk hebben we ons hele eerder getekende floorplan weer omgegooid en hebben álles anders gedaan. Het loont dus zeker om in de semi-praktijk te testen of het plan genoeg ruimte oplevert. Ons plan is nu af en deze zullen we binnenkort aan je laten zien!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s